PiNA vabi na serijo delavnic

Koprska PiNA v sklopu projekta Social Innovators in skupnostnega prostora SI HUB med 17. in 29. avgustom organizira serijo delavnic z naslovom »Živeti, razmišljati, delovati aktivno in ustvarjalno.«

K udeležbi na brezplačne delavnice vabijo vse, ki bi radi pobliže spoznali brezmejni in brezčasni svet pripovedovanja, likovno mišljenje in vizualno zaznavanje, gledališko pripoved ter fotografijo, kot nosilko zgodbe. Delavnice bodo izvajali strokovno podkovani mentorji in mentorice, in sicer v prostorih PiNE na Gortanovem trgu 15 v Kopru.

Delavnice bodo izvajali Samanta Kobal, diplomirana dramaturginja, doc. dr. Barbara Baloh, docentka za didaktiko slovenščine na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, doc. dr. Eda Birsa, ki na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem deluje na področju likovne didaktike, Matej Peljhan, univerzitetni diplomiran psiholog in specialist klinične psihologije ter Jure Kravanja, mednarodno uveljavljen mojster fotografije in eden izmed začetnikov fototerapije v Sloveniji.

Vsi, ki so zainteresirani za udeležbo na delavnicah, lahko sodelujejo v posameznih sklopih ali pa se pridružijo kar vsem delavnicam. Udeležence in udeleženke bodo organizatorji opremili z znanji in veščinami, s katerimi se bodo naučili živeti, razmišljati ter delovati aktivno in ustvarjalno. V praktičnem delu delavnic bodo pridobljena znanja z vajami preslikali v prakso.

Več informacij o izvajalkah in izvajalcih delavnic ter samemu programu je na voljo na povezavi.

Zaradi trenutne epidemiološke situacije in omejitev je obvezna prijava na spletnem obrazcu. Prijave na prvo delavnico zbirajo vse do petka, 14. avgusta, oz. do zapolnitve prostih mest, prijavite pa se lahko tudi že na druge delavnice. Prednost pri prijavi bodo imeli mladi do 29. leta, seveda pa k prijavi vabijo tudi vse, ki jih tovrstne tematike delavnic zanimajo.

Nazaj na novice