Športne igre zaposlenih v Kopru

Regijska pisarna Koper pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez v soboto, 12. septembra, ob 8.30 na Športno rekreacijskem centru Bonifika organizira Športne igre zaposlenih v Kopru.

Zdrav duh v zdravem telesu in krepitev medsebojnih vezi sta ključ do zadovoljnih in motiviranih zaposlenih, športna tekmovanja pa odlična priložnost za mreženje z zaposlenimi iz ostalih podjetij v okolju. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in ob druženju ter zabavi krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Rekreativna tekmovanja bodo organizirana v več športnih disciplinah, in sicer malem nogometu, košarki, odbojki, tenisu in teku. Dogodek je izrazito rekreativne in družabne narave, za sodelovanje pa se je treba prijaviti prek priloženega obrazca (Prijavni obrazec ŠIZ 2020 Koper_12. september), in sicer najpozneje do četrtka, 3. septembra. Podrobnejše informacije so na voljo v razpisu in na http://igrezaposlenih.olympic.si/. Tekmovanja bodo izvedli v skladu navodili NIJZ in dodatnimi ukrepi za zagotavljanje varnosti pred okužbo.

Udeležba na igrah je brezplačna, udeleženci pa bodo prejeli spominsko majico, topel obrok, diplomo za udeležbo, najboljši pa tudi medalje in pokale.

Zmagovalci iger v Kopru bodo povabljeni še na sklepno državno tekmovanje, ki bo 23. septembra v Novem mestu.

Nazaj na novice