Uspešen zaključek leta za TKF Slovenija

Zveza društev Tradicionalne Karate Federacije Slovenije je s tradicionalnim srečanjem ter podelitvijo priznanj za tekmovalne in druge dosežke pred dnevi sklenila še eno izredno uspešno leto. V imenu Mestne občine Koper se je vabilu odzvala podžupanja Olga Franca.

Slavnostni zaključek leta je tudi letos minil v znamenju druženja, iger in plesa, ki so ga v večernih urah okronali s prerezom torte velikanke. Udeležba je množična, vabilu pa so se odzvali tudi številni gostje. Med njimi podžupanja Mestne občine Koper Olga Franca, ki je zbrane v uvodu nagovorila, nato pa skupaj s predsednikom federacije Matijo Blažičem razrezala torto.

»Bili ste uspešni, trdno ste delali, trenirali, se izobraževali, napredovali,  bilo je naporno, a splačalo se je. V vas vihti zdrav duh, veliko ste naredili za svoje zdravje in dobro počutje, napori so se prelevili v trenutke veselja ob večjih in manjših dosežkih, saj so prav vsi izjemno pomembni,« je v svojih besedah poudarila koprska podžupanja in zbranim čestitala za številne uspehe in dosežke.

Ob tej priložnosti so podelili tudi posebna priznanja, plakete in pohvale, ki so jih prejeli člani posameznih društev za posebne tekmovalne dosežke v letu 2019. Priznanje za tekmovalne dosežke do 14 let so prejeli Marta Černic, Liam Kaltak, Raul Fafangel, Matija Humar, Miha Galjanič, Tina Saksida, Rebeka Cerkvenik Petrarca, Zara Pehlič, Lina Felić, Thana Felić, Luka Leban, Ana Drobnič, Erik Ribaljčenko, Maša Hrvatin, Gala Kavur, Anja Dakič, Kristina Čevdek, Maj Jurjevič Pilja, Ana Lazar Baboc, Denis Saksida, Teja Rebec, Ajdin Batalević, Uroš Daljevič, Samuel Pisk Švagelj, Miloš Daljevič, Edin Batalević, Žiga Vičič in Miha Leban, plakete za posebne dosežke pa Angel Ljondov, Peter Vidmar, Klara Gorišek, Jure Pleša, Danijel Leban, Magdalena Cvijetič in Matija Kodela.

Podelili so tudi dve veliki plaketi, in sicer Jasni Karalič in Anni Cerkvenik Petrarca ter dve zahvali, ki sta ju prejela Izet Karalič in Fredi Ravnik, medtem ko so si diplome za strokovni naziv trener klasičnega karateja prislužili Miloš Cotič iz karate kluba Yoshitaka iz Mirna, Fredi Ravnik iz karate kluba Zanshin iz Pirana in Dorjan Flego iz karate kluba Samurai iz Kopra.

Nazaj na novice